Dombori - Fórum >> Vélemény az oldalról >> Prgessétek fel!
 
   János 2002. december 12. 18:25  
A helyetekben egy kicsit több tartalmat tennék az odalra, mert így gyengusz! Senki nem kap kedvet ettől Domboriban üdülni, márpedig ennek az oldalnak ez a célja! Szép képeket és a lehető legtöbb infót felnyomni rá. Később is ráértek pénzt szedni érte!
   admin 2003. jamuár 08. 18:55  
Az oldalt sajnos csak 2002 közepén indítottuk el, így a 2002-es szezonban amolyan beta jellegel üzemelt. 2003-ra az oldal, bővebb tartalmommal és egyéb szolgáltatásokkal is gyarapszik. Ezzel kapcsolatban szívesen fogadunk minden építő kritikát és észrevételt.
   krichard 2008. április 06. 19:16  
Kedves oldalüzemeltetők!

Már 2008-t írunk és a helyzet változatlan! A fórumban rengeteg építő jellegű hozzászólás olvasható, ám nem valósult meg közülük sok. Olvassák egyáltalán az illetékesek? Néhány, általam jónak tartott ötlet:
- vízhőmérséklet mutatása
- térkép (egy lelkes fórumozó linkelt be egyet)
- az ingatlan tulajdonosok számára fontos információk közzé
tétele (hulladékszállítási információk, önkormányzati
rendeletek)

A k(ó)örkép című cikküket is frissíteni kéne, hiszen elég lehangoló képet fest, és bizonyára vannak változások megírása óta.
Az oldal nem nyújt elegendő információt. Manapság már az internet az elsődleges információszerzés színhelye. Ez az oldal viszont abszolút nem informativ, ez meglátszik a fórum látogatottságán és az ajánlatok listájának telítettségén is. A jelen pillanatban üres. Például itt lehetne a kiadó ingatlanok hirdetésének elsődleges színhelye.
Nem nagy ráfordítással(idő és anyagi) lehetne Dombori igazi virtuális központja ez a lap. A domain név már megvan hozzá hihi. Már csak tartalom kéne. Tisztelettel:
Richárd
   krichard 2009. június 17. 19:34  
asd
   krichard 2009. június 17. 19:40  
Ismét eltelt egy év. De jelentem a helyzet változatlan. A jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor növekszik a belföldi turizmus iránti igény, Dombori egy kitűnő lehetőség lenne olcsó nyaralás szempontjából. De ez az oldal alkalmatlan információszerzésre.
A főoldalon még mindig a 2008. évi nyári fesztiválra csábítanak minket (???), amikor már az idei programok elérhetőek.
Fizet valaki ezen oldal fenntartásáért? Mert ingyen megértem ezt a színvonalat. De ha szimplán nincs kapacitás az oldal karbantartására, frissítésére akkor én szívesen elvállalom.
Ébredjenek már fel az illetékesek!!!
 


 
Tulajdonos és üzemeltető: NetStream Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Bt.
© 2002 NetStream Bt. információ: info@netstream.hu