Dombori - Fórum >> Horgászat >> törpe és hínár
 
   Süllő 2007. agusztus 26. 22:38  
Ma jöttem haza Domboriból. És a horgászattal kapcsolatban csak annyi a véleményem, hogy amit itt az oldalon írnak a telepítésről, az csak részben igaz. Mert aki békés halat akar fogni, az csak leginkább törpe harcsára számíthat, meg rengeteg hínárra. Helybéliekkel beszéltem, van aki április óta etet, de hetekig semmi eredmény nélkül. Két hétig voltam lent, de a harmadik nap után feladtam a pontyozást, mert se keszeg, se ponty. Csak törpe meg hínár. No de sebaj gondoltam a ragadozóhalakat egyébként is előnyben részesítem. Két hét alatt összesen jött: 5 süllő, 1 angolna, 1 éppen méretes harcsa. És mind éjszaka, nappal semmi. Bár ezeket inkább összel lehet jobban fogni, de voltam már nyáron is ennél jobb vizen ha a ragadozót nézem. Tehát békés hal horgászoknak nem ajánlom a vizet, és sajnos több süllő kapás is a hínár miatt lett oda. Aki szereti a törpe harcsát, annak viszont csak ajánlani tudom, mert sajnos azt még telepítettek is bele, és jön is mindenre amit az ember csak bedob.
Egyébként jól éreztem magam, és a környezet is szép, csak kicsit többet kéne törődni a vízzel, mert így idővel tejesen elhínarasodik. Pedig rengeteg harcsa meg süllő lehet benne.
   Horgász 2009. március 17. 17:16  
Nekem ez a 3dik évem hogy Domboriba fizettem be az éves területi engedélyt, és szó mi szó, nem egyszerü a békés halak megfogása, rengeteg idö, és tapasztalat kell hozzá pl. a törpét ki lehet szoritani az olyan csalikal amik lebegnek a fenéktöl füzött kukorica stb..
A ragadozo halakal meg teljesen meg vok elégedve, harcsa és süllö szép számmal található a holtág minden részén höhö persze ahoz hogy sikeres legyen valaki, nem árt egy csonak, nekem nagyon bejött akár hol horgonyoztam le !!!!!!!
csá király höhö
 


 
Tulajdonos és üzemeltető: NetStream Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Bt.
© 2002 NetStream Bt. információ: info@netstream.hu